Over Pompidoe

Chr. Gastouderbureau Pompidoe  is de verbindende schakel tussen gastouders en ouders die goede opvang nodig hebben voor hun kinderen. Pompidoe is een relatief klein gastouderbureau. Hierdoor kunnen wij ons tegen een gunstig tarief blijven concentreren op de kwaliteit van opvang en persoonlijke contacten met ouders en gastouders. Sinds 2008 is Pompidoe actief in het begeleiden en koppelen van vraagouders aan gastouders. Juist doordat we erachter kwam dat het moeilijk is om vertrouwde en gekwalificeerde opvang te vinden in onze regio, zijn we gestart met ons gastouderbureau.

Voordat we opvang voor uw kinderen gaan zoeken of u als gastouder aan kinderen gaan koppelen, voeren we een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek brengen we de wensen van de (gast)ouders in kaart en zoeken vervolgens naar een geschikte combinatie. Als we niet de juiste combinatie kunnen vinden, gaan we actief op zoek naar een beter alternatief. De gemotiveerde en gekwalificeerde gastouders die via ons bemiddeld worden, voldoen aan de door de overheid gestelde eisen en staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.

De regio waarin we werkzaam zijn is de Veluwe, ruwweg tussen Nunspeet en Amersfoort, Barneveld en Apeldoorn. Natuurlijk kunnen we in overleg ook wat voor u betekenen als u daarbuiten woont.

De bemiddeling door Chr. Gastouderbureau Pompidoe kort samengevat:

  • Opvang met een eigen, christelijke identiteit
  • Betrouwbare en gekwalificeerde opvang
  • Betaalbare opvang: u betaalt alleen de werkelijk opgepaste uren
  • Geen inschrijfgeld of kosten voor het tot stand brengen van een koppeling
  • Actieve werving voor zowel ouders als gastouders